fbpx
Loading...

Het Parool: verlichting in donkere maanden

Tips voor een een optimale indeling van je lampen

In december ben ik geïnterviewd door een journaliste van de Wegener nieuwsgroep over verlichting in Nederlandse huishoudens. Het resultaat is nu, januari 2018, gepubliceerd in Het Parool, het AD, De Gelderlander, De Tubbantia en de Limburger! Lees het hele artikel hier

Donkere maanden? Lekker vroeg de lampjes aan. Maar waar moet je op letten als je mooi, warm en ook nog eens functioneel licht wilt hebben? Tips & tricks voor de belangrijk(st)e vertrekken in huis.

Ik ben echt supertrots op zo’n mooi artikel bij de start van De Lichtschool! 

”Te veel licht is niet gezellig en van te weinig krijg je klachten” - Annelies Valentijn, oprichtster van De Lichtschool, een opleidingsinstituut voor interieurprofessionals."

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.