fbpx
Loading...

Incompany training bij MisterDesign

Ze waren al keien in interieuradvies, de interieurontwerpers en -adviseurs van Misterdesign. Toch had het team behoefte aan verdieping, met name op het gebied van licht en verlichting. De oplossing: een incompany training!

Van designmeubel tot totaalproject

Misterdesign is een winkel voor designmeubelen en -accessoires in 's-Hertogenbosch, met prachtige merken als Tom Dixon, Artifort, Thonet, HAY, Muuto en Vitra. Naast de winkel ligt de focus van Misterdesign meer en meer op totaalprojecten: complete ontwerpen voor woningen, winkels en kantoren. Zo ontstond de behoefte aan meer lichtkennis binnen het team van interieurontwerpers en -adviseurs.

the house of MisterDesign in 's-Hertogenbosch

Maatwerk (en huiswerk!)

Op basis van de vragen van het team van Misterdesign ontwikkelde Annelies Valentijn van De Lichtschool een maatwerk incompany training. De aftrap vond plaats in de MisterDesign showroom in Den Bosch; twee weken later waren we te gast in de prachtige showroom van FLOS in Amsterdam.

In de tussenliggende twee weken werkten de deelnemers een opdracht uit (huiswerk!) om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Je leert écht door te doen is mijn ervaring. Tijdens de tweede les bespraken we het huiswerk (omdat feedback óók onontbeerlijk is in het leerproces).

Daarom een incompany training

De onderwerpen die tijdens een incompanytraining aan de orde komen passen we altijd aan op de praktijk van het bedrijf. Het maakt immers nogal wat uit of je vooral voor particuliere opdrachtgevers werkt of dat je grote zakelijke partijen bedient. In dat laatste geval moeten niet alleen je lichtplannen grootschalig zijn; je opdrachtgever zal ook komen met specifieke eisen voor bijvoorbeeld flexibiliteit en stroomverbruik. Ook als het gaat om presentatie en communicatie - hoe ‘verpak’ je je lichtontwerp - zijn er grote verschillen in de aanpak.

Iets voor jouw bedrijf of team?

We hebben al heel wat woonwinkels, producenten, installateurs en projectinrichters een maatwerk incompany training gegeven. Zou het ook voor jouw bedrijf of team een oplossing zijn? Je leest hier meer over de mogelijkheden. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden overleggen, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Annelies Valentijn op 06-19050154.

misterdesign denbosch winkel lichtadvies

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.