fbpx
Loading...

Interieuradvies IJburg Amsterdam

Voor deze leuke woning in IJburg Amsterdam hebben we recent een interieuradvies gegeven. De opdrachtgevers wonen al een tijdje in dit huis maar de woonkamer is altijd een ondergeschoven kindje geweest, dus daar moest wat aan gedaan worden. Annelies heeft ter plekke interieuradvies gegeven en geadviseerd over de kleuren, meubels en nieuwe verlichting.

Na dit bezoek op locatie hebben we er een mooi uitgewerkt presentatieboekje van gemaakt waarmee de opdrachtgevers zelf aan de slag kunnen!

Op zoek naar een creatief interieuradvies voor bij u thuis of op kantoor? Wij kunnen u helpen, neem gerust vrijblijvend contact op!

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.