fbpx
Loading...

Interieuradvies zolder Amstelveen

”Wij willen graag onze zolder aanpakken en zijn op zoek naar iemand die ons bij de indeling en ontwerp kan helpen. Jouw stijl en website spreekt ons aan - jouw benadering vonden we menselijker en toegankelijker dan wat we tot nu a zijn tegengekomen. We zouden daarom graag gebruik maken van jouw standaard dienst ‘mondeling advies op locatie’ en dan eventueel kijken of meer advies nodig is.”

Afgelopen week heb ik deze interieuradvies presentatie gemaakt voor een jong stel met 2 kinderen uit Amstelveen. Ze wilden meer doen met hun ruime zolderverdieping en hebben Studio Valentijn gevraagd mee te denken. Hierbij alvast een klein kijkje van het uiteindelijke resultaat!

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.