fbpx
Loading...

Interieurontwerp en lichtplan in Driebergen

Wederom een leuk nieuw project voor een woning in het nieuwbouwproject ‘Kijkers in het Groen’ te Driebergen. Dit jonge gezin dat nu nog in Utrecht woont heeft een van deze mooie bijzondere woningen gekocht. De bouw is inmiddels gestart en er moeten keuzes worden gemaakt wat betreft de layout van de begane grond; waar doen we met de keuken en woonkamer? En hoe gaan we de badkamer en werkkamer op de eerste verdieping inrichten? Aan de hand hiervan kan er een lichtplan en lichtontwerp gemaakt worden en kan de aannemer de gaten in het werk boren. Een ontzettend leuke klus!

De opdracht:

  • indeling en layout begane grond
  • sfeer, kleur & materiaal voorstel eetkamer & zitkamer
  • 2 werkplekken integreren op eerste verdieping
  • badkamerontwerp
  • advies meubilair
  • lichtadvies
Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.