fbpx
Loading...

Interieurontwerp en renovatie jaren '30 woning in Breukelen

Een nieuw avontuur!

We gaan deze bouwval omtoveren tot ons droomhuis en studio ruimte. In November hebben we de sleutel gekregen van deze twee-onder-1-kap jaren ’30 woning in Breukelen.

Ik heb een interieurontwerp gemaakt voor het hele huis en de studio. Het uitgangspunt is de kenmerkende jaren ’30 eigenschappen in ere te herstellen en er een bijzonder familiehuis van te maken. De zolder is heel gaaf met een nok van 4,5 meter hoog en alle balken in het zicht; we hebben hier voor een extra lang Velux dakraam gekozen om de hoogte nog meer te benadrukken.

De verbouwing is in volle gang, binnenkort meer foto’s en gemaakte keuzes. Een tipje van de sluier; we gaan het hele huis voorzien van behang, van zolder tot beneden van onder andere het gave Engelse merk Missprint; Geweldig behang met geometrische patronen in felle kleuren en mooie plantmotieven.

 

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.