fbpx
Loading...

Artikel Algemeen Dagblad: 'Pimp Your House'

Wat doe je als de koop van die nieuwe woning niet doorgaat en je toch wat anders met je huis wilt? Opknappen! Dat kan prima met een klein budget. 'Een muur schilderen helpt al heel goed.' In het Algemeen Dagblad (november 2011) een hele reeks DIY-interieurtips. 

klik voor groter formaat

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.