fbpx
Loading...

Interview Algemeen Dagblad

Onder de titel 'Goede verlichting is meer dan een mooie lamp' een uitgebreid interview met Annelies Valentijn over het hoe en waarom van een lichtplan. Algemeen Dagblad, januari 2013. De tekst is van Heleen de Bruijn, foto's van Marco Hofsté. Met ook aandacht voor de overstap van gloeilampen naar led! 


klik voor groter formaat

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.