fbpx
Loading...

Interview boek Hooge Steenen Utrecht

Grote herenhuizen met hoge plafonds en bijzondere appartementen met balkon, terras of tuin; een architectuur geïnspireerd door 19e-eeuwse wijken zoals het Wilhelminapark in Utrecht en Museumkwartier in Amsterdam. Dat is nieuwbouwproject Hooge Steenen in Utrecht: aan park Leeuwensteyn, op 10 minuten fietsen van het historische centrum en op loopafstand van winkelcentrum Leidsche Rijn. Ter gelegenheid van de start verkoop in najaar 2019 werd voor belangstellenden een belevingsboek gepresenteerd. Daarin was ook een interview met Annelies Valentijn opgenomen. 


Klik voor groter formaat

september 2019

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.