fbpx
Loading...

Interview magazine Woonfonds

Ik werd geïnterviewd door Het Woonfonds. Dat leverde een complete spread op in de wintereditie van het magazine. “Wintertijd betekent: spots aan! Hoe creëert u een huis vol licht en warmte? Interieurarchitect en lichtontwerper Annelies Valentijn geeft haar tips en tricks voor een goed lichtplan.” 


Klik voor groot formaat
 

november 2019

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.