fbpx
Loading...

Lichtadvies woning Zeist

Wonen nabij de bossen van Zeist

Op een royaal perceel van 460 m² ligt deze karakteristieke en degelijk gebouwde, zeer ruime linkerhelft van een twee-onder-één-kap woning. De woning ligt aan het deel van de Bergweg dat grenst aan de wijk Valckenbosch.

De kopers van deze voormalige huurwoning uit 1938 zullen in een vroeg stadium de lichtplunten en schakelaars al moeten doorgeven aan de aannemer en wilde weten of ze op de goede weg zaten. Aan de hand van ons ingetekend lichtplan kan er binnenkort gestart worden met de renovatie!

De opdracht:

  • uitgewerkt lichtadvies voor gehele woning; begane grond en verdieping
  • armaturenoverzicht
  • advies schakelmateriaal
Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.