fbpx
Loading...

Lichtadvies woonboot Amsterdam

Dat is nog eens een bijzonder object om een lichtplan en lichtadvies voor te mogen maken! Afgelopen maart kreeg ik van een jong gezin uit Amsterdam de vraag om mee te kijken met het lichtplan voor hun nieuwe woonboot.

Ze hebben een prachtige plek in Amsterdam vlakbij het populaire Westerpark, de bestaande woonboot gaat helemaal plat en daarvoor in de plaats komt een moderne, iets grotere woonboot die onder bezielende leiding van ABC Arkenbouw gebouwd gaat worden. Studio Valentijn heeft meegekeken met de juiste lichtpunten op de beste plek.

Ook interesse aan een advies aan huis? Dat kan al vanaf 250! Meer weten?

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.