fbpx
Loading...

Lichtplan en lichtadvies Leeuwarden

Zojuist een intake gesprek gehad met twee jonge mensen die een ontzettend leuke woning hebben gekocht in Leewarden. Ze zijn deze helemaal zelf aan het opknappen en liepen een beetje vast met de indeling en waar ze de lichtpunten moeten plaatsen. Studio Valentijn gaat ze helpen door het maken van goede werkbare tekeningen waar alles op aangegeven staat zodat ze weer verder kunnen.

Ook aan het verbouwen en advies nodig? Neem contact op.

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.