fbpx
Loading...

Lichtplan herenhuis Apollobuurt Amsterdam

Op dit moment ben ik bezig met een nieuw project; een lichtplan voor een uniek jaren ’30 herenhuis in de chique componistenbuurt in Amsterdam Oud-Zuid. Een prachtige monumentale hoekwoning van ruim 230m2 verdeeld over begane grond, eerste, tweede verdieping en een vliering.

Binnenkort meer over het lichtadvies en het eindresultaat!

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.