fbpx
Loading...

Lichtplan Park Wimbledon in Overveen

Park Wimbledon in Overveen is de ultieme plek voor mensen die volop willen genieten van het leven. Verschillende type woningen tussen stad en strand waar je lekker de ruimte hebt. Er komen acht twee-onder-een-kappers, een half-vrijstaande woning, acht rijwoningen en twee hoekwoningen, zes appartementen en drie zelfbouwkavels. De woningen hebben een eigen tuin en voor de deur is een gezamenlijk plantsoen; een ontmoetingsplek voor de bewoners en een veilige speelplek voor de kinderen. In Park Wimbledon woon je in een rustige groene buurt pal naast het sfeervolle centrum van Overveen.

Afgelopen week werd ik door twee enthousiaste eigenaren gevraagd mee te denken met het lichtplan wat op korte termijn moet worden ingediend bij de bouwer.
Heel slim om al in een vroeg stadium na te denken over de juiste lichtpunten op de juiste plek!

Bent u ook op zoek naar iemand die u een antwoord kan geven op uw lichtvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.