fbpx
Loading...

Lichtplan Nieuw Koningsduin in Bakkum

Buiten wonen nabij bos en zee

Op het oostelijke deel van landgoed Duin en Bosch, aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat worden in totaal circa 230 woningen gerealiseerd; Nieuw Koningsduin te Bakkum. De woningen van deelfase 1A (langs de Zeeweg) zijn momenteel in de verkoop. Er is gedacht aan verschillende doelgroepen met een divers woningaanbod. Te weten: vrije kavels, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en semibungalows. Het totale plan is opgedeeld in verschillende woonfasen die samen een geheel vormen.

De kopers van deze riante twee-onder-een-kapper zullen in een vroeg stadium de lichtplunten en schakelaars al moeten doorgeven aan de bouwer en wilde weten of ze op de goede weg zaten. Aan de hand van ons ingetekend lichtplan kan het verdere offerte traject worden ingegaan.

Bent u ook op zoek naar iemand die u een antwoord kan geven op uw lichtvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.