fbpx
Loading...

Lichtplan nieuwbouw Vrijmarkt Utrecht

De Vrijmarkt, wonen in het hart van de stad

Afgelopen week werd ik gebeld met de vraag mee te kijken met het lichtplan voor het Vrijmarkt nieuwbouw project in Utrecht.

De kopers zullen in een vroeg stadium de lichtplunten en schakelaars al moeten doorgeven aan de bouwer en wilde weten of ze op de goede weg zaten. Aan de hand van ons ingetekend lichtplan kan het verdere offerte traject worden ingegaan en kunnen de sparingen op de juiste plek gemaakt worden.

De Vrijmarkt ligt in Utrecht Oost, in het gebied voorheen bekend als de Veemarkt. Binnen 10 minuten ben je met de fiets in het centrum van de stad of midden in het groen van de Biltse duinen. Alles wat je wenst is binnen handbereik. Je woont in het leukste stuk van Utrecht. In een schitterend en uniek huis. Alle faciliteiten die je zou willen zijn er al.

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.