fbpx
Loading...

Lichtplan villa De Krijgsman in Muiden

Wonen tussen Vecht en IJmeer

Met veel oog voor detail ontworpen villa’s op ruime kavels gelegen langs de Stelling van Amsterdam en de IJmeerdijk. Bijna elke woning is anders, maar er is altijd met aandacht voor binnen, buiten en de samenhang daartussen ontworpen.

De kopers van dit nieuwbouwproject in Muiden zullen in een vroeg stadium de lichtpunten en schakelaars al moeten doorgeven aan de aannemer en wilden weten of ze op de goede weg zaten. Aan de hand van ons ingetekende lichtplan en lichtadvies kan er binnenkort gestart worden met de bouw!

De opdracht:

  • uitgewerkt lichtadvies voor gehele woning; begane grond+verdiepingen en buiten rondom de woning
  • armaturenoverzicht
  • advies schakelmateriaal
Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.