fbpx
Loading...

Oprichting De Lichtschool

Een mooie start van 2018: we openen de deuren van De Lichtschool. De Lichtschool - onderdeel van Studio Valentijn - is een jonge, frisse en creatieve vakopleiding waar interieurontwerpers, stylisten en medewerkers van woonwinkels vakopleidingen en -cursussen kunnen volgen op het gebied van licht en verlichting. Ook verzorgen we incompany trainingen en lichtlezingen voor het MKB bedrijfsleven, zoals woonwinkels, installatiebedrijven, technische groothandels en keukenbedrijven.

Oprichtster Annelies Valentijn: “Architectuur en verlichting zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch is er binnen ontwerp opleidingen opvallend weinig aandacht voor verlichting. Ook lijkt het er nog altijd op dat verlichting niet de vanzelfsprekende aandacht heeft van de interieurarchitect of -stylist”. Dat moet anders! Daarom ben ik in 2018 gestart met De Lichtschool; wij maken het lichtvak begrijpelijk.
Goed lichtadvies kunnen geven is waardevol; wij maken je wegwijs in alle aspecten voor het maken van een lichtplan.

Je leert op onze vakopleiding creatieve lichtplannen maken als een pro; van offerte tot presentatie. Of het nu gaat om een kantoor, particuliere woning of horecagelegenheid, we leren je alle benodigde kennis over armaturen, techniek en conceptmatig denken.

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.