fbpx
Loading...

Tune in! Interieur Talk over hoe pas je licht goed toe in je ontwerp?

Op maandag 4 april is Annelies Valentijn co-host bij Interieur Talk, de wekelijkse podcast van De Interieur Club. Te gast is Jacqueline van Tricht, architectenvertegenwoordiger van schakelmateriaal JUNG

nouveau lichtknop corbusier 03.jpg
JUNG - King George - Le Corbusier serie

JUNG

Jung is een producent van schakelmateriaal, domoticasystemen en andere elektrotechnische producten. Comfortabel regelen van verlichting, temperatuur en rolluiken, muziek in elke ruimte, tijdloos schakelaarontwerp, intelligente vei- ligheidssystemen of de slimme sturing van de gehele technologie via een touchscreen – JUNG staat voor een kundig samenspel tussen design en innovatie.

 

Tune in!

Maandag 4 april om 12.00 uur kun je live meeluisteren én je vragen stellen via op de audio-app Clubhouse. Co-host Annelies Valentijn - naamgever van Studio Valentijn en oprichter van De Lichtschool - staat garant voor een uur lang lichtinspiratie!

 

En pssst heb je ook deze gratis podcast al beluisterd? Over het Dutch Design merk Hollands Licht
https://delichtschool.nl/gratis/podcast

 

 

 

nouveau lichtknop corbusier 01.jpg

JUNG kleurrijke Le Corbusier collectie

  • april 2022
  • © Photo: Constantin Meyer, Köln
Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.