fbpx
Loading...

Tune in! Interieur Talk over Hollands Licht

Op maandag 29 november is Annelies Valentijn co-host bij Interieur Talk, de wekelijkse podcast van De Interieur Club. Te gast is Rob Cornelissen, oprichter van Dutch Design verlichtingsmerk Hollands Licht. 

Hollands Licht Vapour Studio Thier en Van Daalen / De Lichtschool
Vapour Light & Lens Light, Studio Thier&VanDaalen - Hollands Licht

Hollands Licht

Hollands Licht produceert sinds 2005 slimme, gedurfde én duurzame verlichtingsarmaturen. Het verlichtingsmerk werkt veel met Nederlands ontwerptalent - zowel upcoming als gevestigde namen - die een kans krijgen om hun innovatieve ontwerpen naar de markt te brengen. Opmerkelijk: maar liefst 90% van de collectie wordt in Nederland geproduceerd, de overige 10% in andere Europese landen.

Tune in!

Co-host Annelies Valentijn - naamgever van Studio Valentijn en oprichter van De Lichtschool - staat garant voor een uur lang lichtinspiratie!

Hollands Licht reflex kees marcelisReflex door Kees Marcelis - Hollands Licht

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.