fbpx
Loading...

Vastgoedproject: fabrieksterrein Krimpen aan den IJssel

Een nieuw vastgoedproject! Studio Valentijn is gevraagd door een vastgoedondernemer het voormalig fabrieksterrein in Krimpen aan den IJssel een nieuwe look te geven. Op het terrein zijn voornamelijk maritieme bedrijven gevestigd die in de scheepsindustrie werkzaam zijn. In loop der jaren zijn er steeds meer bouwsels bij- en afgekomen en de vraag die er nu ligt is of er van het gehele terrein één look & feel gemaakt kan worden. Een enorme uitdaging waar we met plezier mee aan de slag gaan!

oppervlakte: 1500m2
realisatie: voorjaar medio 2015

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.