fbpx
Loading...

Verbouwing grachtenpand Maarssen

Op een prachtige locatie aan een van de fraaie grachten van Maarssen gelegen staat dit sfeervol woonhuis. Nu er gezinsuitbreiding voor de deur staat waren de bewoners op zoek naar een logischere indeling van de bovenverdieping en master bedroom. Tijdens de verbouwing kwamen we tot de ontdekking dat boven het bestaande plafond de originele balken te zien zijn, dus hebben we het gipsplafond eruit gesloopt en de balken gerenoveerd.

Resultaat; een prachtig authentiek plafond en meer hoogte!

Ook ideeën om te gaan verbouwen maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem contact met ons op en wij denken met je mee!

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.