fbpx
Loading...

Reviews van particuliere klanten

Dit vinden anderen van Studio Valentijn!

 • ”Voor een ingrijpende verbouwing aan twee kanten van onze woning moesten we gewenste verlichtingspunten aangeven. Dit bleek niet eenvoudig te zijn. Om teleurstellingen te voorkomen besloten we op zoek te gaan naar een onafhankelijke lichtarchitect. Iemand die primair adviseert zonder armaturen te verkopen. Met hulp van Google uitgekomen bij Annelies en ook nog eens dicht bij huis. Een schot in de roos. Annelies blijkt naast lichtarchitectuur ook binnenhuisarchitectuur in haar portefeuille te hebben. Haar kundigheid in combinatie met prettige manier van communiceren heeft bij ons geresulteerd in betere keuzes op alle vlakken waarbij de extra vierkante meters ook echt woongenot gaan opleveren!”
  Jurgen & Antje, Loenen a/d Vecht
 • ”Al vroeg in het traject van onze nieuw te bouwen woning hebben we Annelies betrokken. Niet alleen voor het lichtplan, maar ook voor interieuradvies. Dat was een gouden zet, want we hebben qua indeling van het huis nog e.e.a. kunnen laten veranderen, waardoor we straks onze keuken en badkamer nog beter en mooier kunnen indelen. Annelies is een fijne sparringspartner en heeft verrassende adviezen waar wij zelf nog niet op gekomen waren. Tegelijkertijd neemt ze ook je eigen ideeën qua stijl en inrichting goed mee. Bovendien is ze een fijn persoon om mee te werken. Kortom, aanrader!”
  Selma & Rob, Nederhorst den Berg
 • “We zijn heel blij met het lichtplan dat Annelies voor ons gemaakt heeft. Annelies heeft met een korte briefing perfect aangevoeld wat bij ons past, top! Daarnaast super hoe ze haar best heeft gedaan om in het korte tijdsbestek dat er was toch tijd voor ons vrij te maken. Heel fijn werken met Annelies, goede en prettige communicatie. Het huis wordt nog gebouwd, we moeten dus nog even wachten het live te zien, maar het lichtplan ziet er heel goed uit!”
  Willem & Corlijn, Utrecht
 • “Eigenlijk waren wij tevreden met de look & feel van ons huis – tot op de dag toen onze piano kwam. Toen was de harmonie van ons woongedeelte verdwenen. Annelies heeft ons een nieuw zicht op het huis gegeven. Door goed te luisteren naar wat wij belangrijk vonden en wie wij zijn heeft zij met liefde voor detail en progressive ideeën een plan voorgelegd die wij graag hebben omgezet. Wij zijn nu weer meer dan blij en genieten van ons huis.”
  Alexandra & Frank, Utrecht
 • “In oktober vorig jaar zijn wij gestart met de volledige verbouwing van onze woning uit 1912. Er moet in een vroeg stadium al nagedacht gaan worden over de elektrische installaties en daar valt ook verlichting onder. Na een tijdje te hebben gestoeid met diverse ideeën en opties hebben wij er toch voor gekozen om een lichtontwerp te laten maken voor de woning. Hierbij was er volop mogelijkheid om persoonlijke smaak en ideeën toe te lichten. Vervolgens heeft Annelies een prachtig ontwerp gemaakt waar onze smaak en wensen erg mooi terugkomen. We zijn er dan ook erg blij mee en zeer benieuwd naar het eindresultaat!”
  Niek & Esmee, Leeuwarden
 • “Wij hebben met genoegen naar het lichtplan gekeken. Zo zouden wij het zelf nooit bedacht hebben! Maar het staat ons echt aan, dit gaat het dan ook worden. We willen je dan ook hartelijk bedanken voor de frisse, spannende kijk op onze leefruimte.”
  Johan & Marie-Louise, Kerkdriel
 • “Het gaat goed met de bouw, zijn 3 weken geleden begonnen, alle leidingwerk ligt en de begane grond vloer is gestort. Zijn nu druk bezig in de werkplaats met de houten gebinten en volgende week worden die op locatie in elkaar gezet. Planning is nog steeds om voor de bouwvak klaar te zijn! Het lichtplan is helemaal overgenomen door de elektricien, dus we hebben zeker wat aan je advies gehad”
  Joris & Janet, Culemborg
 • “De verbouwing van onze jaren 60 woning was een grote uitdaging, maar goed te overzien. Het kiezen van de juiste kleuren en verlichting daarentegen hebben we behoorlijk onderschat: het bleek lastig om een voorstelling te maken van wat zou werken en wat juist niet. Gelukkig konden we altijd terugvallen op de adviezen van Annelies. Het eindresultaat is mooier dan we hadden kunnen dromen!”
  Matthijs & Linda, Maarssen
 • “Annelies heeft voor onze nieuwbouwwoning een lichtplan opgesteld en heeft daarin al onze wensen verwerkt. Wij zijn erg blij met het resultaat. Annelies heeft echt de tijd voor ons genomen en was tijdens het hele proces erg enthousiast en betrokken.”
  Frederike & Dario, Maarssen
 • “We zijn nog dagelijks blij dat we Annelies hebben gevraagd om voor ons nieuwe huis een lichtplan te maken. Overal voldoende licht en het ziet er ook nog eens lekker strak uit. En dat zonder ons in levende lijven gezien te hebben. Knap hoor!”
  Petra & JH, De Meern
  (Online advies)
 • “Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en wij waren aan het worstelen met een lichtplan. De bouwer was aan het pushen voor de exacte locatie van inbouwspots en wij hebben met Annelies samen een lichtplan gemaakt! De nadruk op samen want Annelies heeft super ideeën en suggesties om alles naar onze zin te maken met behoud van onze eisen en wensen. Het eindresultaat (op papier) ziet er echt waanzinnig uit!!!”
  Joost & Mischa, Haarlem
Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.