fbpx
Loading...

We gaan weer van start! Zien we je in September? (2)

 

We gaan weer van start! In de afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan een nieuwe website en branding voor De Lichtschool. Ook starten we in september weer met een vers cursusaanbod - uiteraard houden we ons dan aan alle veiligheids- en hygiëneprotocollen die nodig zijn in coronatijd. Ook privé trainingen zijn nu mogelijk!

Hoe ga jij je onderscheiden in de markt? Welke skills ga je verdiepen? Hoe ga jij meerwaarde bieden voor jouw klant? Ik leer je in twee dagen lichtplannen maken als een pro!

Waarom De Lichtschool?

Veel mensen onderschatten het belang van licht in hun interieur. Dat is zonde, want met goed licht komt een interieur veel beter tot zijn recht. Sterker nog: De Lichtschool vindt dat verlichting onderdeel moet zijn van het basisplan van iedere woning. De kunst is om de juiste balans te creëren tussen sfeerlicht en functionele verlichting.

Geef je al lichtadviezen als onderdeel van je interieurontwerpen en verbouw-plannen maar doe je dit voornamelijk op intuïtie? Wil je leren hoe je je lichtplannen beter kunt onderbouwen en wat je allemaal in een lichtplan moet opnemen? Is het niet jammer als je een keigaaf interieurplan hebt opgeleverd en het licht klopt niet en je verhaal is niet waterdicht. Herken je je hierin? Dan ben je echt niet de enige, wij hebben de afgelopen 2 jaar al meer dan 300 interieurprofessionals getraind in het maken van creatieve, goed onderbouwde lichtplannen.

Ik was op zoek naar een invulling van een “gat” in mijn lichtkennis, namelijk hoe vul ik op een praktische maar professionele manier een lichtplan in en welke stappen moet ik doorlopen om daar te komen. De lichttraining van De Lichtschool geeft je in twee dagen een complete set aan informatie en inzichten die mij erg helpen bij het maken van een lichtplan voor woonhuizen. Hier ga je dan ook vrij snel mee aan de slag waarna er voldoende tijd genomen wordt voor terugkoppeling. Wat ik persoonlijk erg leuk vond was de interactie met medecursisten, waar je vervolgens ook weer heel wat van opsteekt. Voor mij dus zeker een aanrader! - Michel Klein / Anvia
Lees hier meer wat anderen vertellen over de Lichtopleiding Interieurprofessional

beeld: Michel Klein, Anvia

Next Level

Je gaat in onze 2-daagse lichttraining flink aan de slag!

  • je leert lichtplannen maken die je bedrijf naar een next level brengen
  • we werken met storytelling technieken om je licht-verhaal over te brengen aan je klanten
  • je gaat (LED) licht technische kennis vergaren zodat je een prima sparringspartner kunt zijn
  • na deze 2 dagen ben je in staat een goed onderbouwd lichtplan te presenteren aan je opdrachtgever
  • je weet alles over lumen, lux, kelvin en het dimmen van led 

Ja, ik wil starten in september! 

Wordt het tijd om je interieurpraktijk naar een hoger niveau te brengen? Wil je een goede sparringspartner zijn voor je aannemer of installateur? En wil je je opdrachtgevers overtuigen met een goed onderbouwd verhaal? Klik hier voor de diverse startdata na de zomervakantie. Wacht niet te lang met inschrijven, voor de lichttraining in september hebben we nog maar 6 plekjes beschikbaar.

Deze training is de eerste dag in locatie ETC Design Centre in Culemborg; de tweede dag zijn we te gast in de showroom van het Italiaanse A-merk verlichtingsmerk FLOS in Amsterdam. Bekijk de Lichtopleiding voor Interieurprofessionals.

beeld: FLOS Amsterdam

 

Nieuw: privé training

Wil je liever privé getraind worden, in onze studio in Breukelen? Heb je specifieke vragen en wil je die graag met me doornemen? Dat kan! Deze 1-op-1 training lichtadvies bestaat deels uit vast lesmateriaal en deels uit maatwerk. In een eerste online Skype-gesprek bespreken we jouw wensen: waar loop je momenteel tegen aan tijdens het maken van een lichtplan, waar zoek je verdieping in, wat wil je leren om je opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn? Bekijk de 1-op-1 Training Lichtadvies.

 

juni 2020

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.