fbpx
Loading...

We zijn vliegend weer van start! Zien we je binnenkort?

 

We zijn weer vliegend van start! In de afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan de vernieuwde online lichtcursus. Ook zijn we deze maand september gestart met een vers cursusaanbod - waarmee we veel meer de prartijk induiken tijdens de live dagen . Op die manier kun je direct de opgedane lichtkennis in de praktijk brengen en toepassen in je interieurontwerpen.

Hoe ga jij je onderscheiden in de markt? Welke skills ga je verdiepen? Hoe ga jij meerwaarde bieden voor jouw klant? Ik leer je lichtplannen maken als een pro!

 

150OLAreti-Ilios-wall-light-hejustudio.jpg

beeld: atelier areti

Waarom De Lichtschool?

Veel mensen onderschatten het belang van licht in hun interieur. Dat is zonde, want met goed licht komt een interieur veel beter tot zijn recht. Sterker nog: De Lichtschool vindt dat verlichting onderdeel moet zijn van het basisplan van iedere woning. De kunst is om de juiste balans te creëren tussen sfeerlicht en functionele verlichting.

Geef je al lichtadviezen als onderdeel van je interieurontwerpen en verbouw-plannen maar doe je dit voornamelijk op intuïtie? Wil je leren hoe je je lichtplannen beter kunt onderbouwen en wat je allemaal in een lichtplan moet opnemen? Is het niet jammer als je een keigaaf interieurplan hebt opgeleverd en het licht klopt niet en je verhaal is niet waterdicht. Herken je je hierin? Dan ben je echt niet de enige, wij hebben de afgelopen 8 jaar al meer dan 1436 interieurprofessionals getraind in het maken van creatieve, goed onderbouwde lichtplannen.

Een tijdje geleden volgde ik de online lichtcursus bij de lichtschool en in een korte tijd heb ik onwijs veel kennis opgedaan! Elke stap van het maken van een duidelijk en inspirerend lichtplan wordt uitgelegd en Annelies geeft onwijs veel praktische voorbeelden waardoor het zo goed uit te voeren is! Sinds deze online cursus heb ik al een aantal fijne lichtplannen mogen maken voor mijn klanten. Door de duidelijke stappen geeft het mijn klanten houvast en maakt het onwijs helder hoe het lichtplan opgebouwd is. Annelies, onwijs bedankt voor deze fijne cursus en alle kennis die je deelt! - Amerins Westra 

Lees hier meer wat anderen vertellen over de verschillende lichtcursussen

01 webshop GRID pedant light ThiervanDaalen
beeld; studio Thier&vanDalen

Next Level

Je gaat in onze vernieuwde online lichtcursus 2.0

  • je leert lichtplannen maken die je bedrijf naar een next level brengen
  • we werken met storytelling technieken om je licht-verhaal over te brengen aan je klanten
  • je gaat (LED) licht technische kennis vergaren zodat je een prima sparringspartner kunt zijn
  • je bekijkt in je eigen tijd alle video modules die 6 maanden beschikbaar zijn.
  • je weet alles over lumen, lux en kelvin; de basis van licht. 
  • je ontvangt 3 live online check in momenten waarin je al je lichtvragen kunt stellen over je eigen lichtproject of over de lesstof.

JA IK WIL MEEDOEN

Wordt het tijd om je interieurpraktijk naar een hoger niveau te brengen? Wil je een goede sparringspartner zijn voor je aannemer of installateur? En wil je je opdrachtgevers overtuigen met een goed onderbouwd verhaal? Klik hier voor de diverse startdata.  Start direct!

beeld: FLOS Amsterdam

 

Nieuw: 4 maanden coaching traject

Wil je liever privé getraind worden, in onze studio in Breukelen? Heb je specifieke vragen en lichtontwerpen en wil je die graag met me doornemen? Dat kan! Deze 1-op-1 training lichtadvies bestaat deels uit vast lesmateriaal en deels uit maatwerk.

Je bent je droom achterna gegaan en (ooit) gestart als interieurprofessional. 

Je wilt meer klanten aantrekken in het hogere segment en je aanbod van je interieurstudio uitbreiden, opschalen en uniek zijn!

Je verlangt naar een ander type klant en je bent klaar voor de grotere projecten en woonhuizen.

Maar je hebt geen zin in een tijdrovende groeps lichtopleidingen van weken,  want je tijd is je kostbaar!

Ik kan je daarbij helpen! 

Bekijk het 1:1 lichttraject

 creme atelier lichtschoolSchermafbeelding 2023 05 09 om 15.58.30

beeld: Creme Atelier

SEPTEMBER 2023

 

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.