fbpx
Loading...

Wat anderen zeggen over de lichtschool

Renate Heeringa Popma
Renate Heeringa Popma

Jeeetje Annelies, wat een top trainingsdag was dat gister! Voelde me erg junior (ben ik ook) tussen de anderen maar ben ontzettend blij met wat ik allemaal van je opgestoken heb en ik luister heel graag naar je,Super inspirerend !

Fier Design 
Charlotte Zwaan, interieurontwerper
Charlotte Zwaan, interieurontwerper
Ik wil je heel erg bedankt voor de fijne cursus. Ik ben erg blij dat ik jou cursus heb gevolgd. Daarnaast wil ik ook nog even extra benadrukken dat het heel fijn is dat je veel fijne kneepjes van het vak meegegeven op technisch vlak maar ook op ondernemers vlak wat voor iedereen erg waardevol is. Super bedankt daarvoor.
We hadden het er gisteren al over dat je binnenkort nog meer 'losse' cursusdagen gaat inplannen met verschillende onderwerpen. Erg leuk en ik weet zeker dat ik je daar weer tegen ga komen.
Super bedankt!
Studio Lotz 
Amerins Westra, interieurontwerper
Amerins Westra, interieurontwerper

Een tijdje geleden volgde ik de online lichtcursus bij de lichtschool en in een korte tijd heb ik onwijs veel kennis opgedaan! Elke stap van het maken van een duidelijk en inspirerend lichtplan wordt uitgelegd en Annelies geeft onwijs veel praktische voorbeelden waardoor het zo goed uit te voeren is! Sinds deze online cursus heb ik al een aantal fijne lichtplannen mogen maken voor mijn klanten. Door de duidelijke stappen geeft het mijn klanten houvast en maakt het onwijs helder hoe het lichtplan opgebouwd is. Annelies, onwijs bedankt voor deze fijne cursus en alle kennis die je deelt!

Studio Blanco 
Emma Nedersigt - lichtontwerper De Klare Lijn
Emma Nedersigt - lichtontwerper De Klare Lijn

Bedankt voor je kaartje en afgelopen dinsdag, was ontzettend leerzaam deze klassikale VIP dag en leuk om ook andere uit het vak te spreken en kennis te delen!
Tot een volgende keer weer!

De Klare Lijn 
Danielle, ByDaan Interiorstyling
Danielle, ByDaan Interiorstyling

Ik heb in maart bij studio Valentijn de lichtopleiding interieurprofessional gevolgd. Een passend lichtplan is een essentieel onderdeel van een interieurontwerp. De wereld van licht is enorm. In de opleiding komen alle aspecten van LED verlichting aan bod. De meerwaarde voor mijn werk als interieuradviseur is enorm. Annelies is als persoon een fijn mens en een zeer professioneel en enthousiaste docent. Het is vooral een hele leerzame en leuke opleiding. Ik zou het iedereen aanraden. Dank voor je enthousiasme Annelies, het werkt aanstekelijk!

ByDaan Interiorstyling 
Denise, DAY Interieuradvies & styling
Denise, DAY Interieuradvies & styling

Voor mijn bedrijf maak ik veel interieuradviezen, waar ik kleur- indelings-, meubel-, maar ook lichtadvies aanbied.
Ik merkte bij het maken van een lichtplan dat ik nog wel wat extra kennis kon gebruiken en zag op social media De Lichtschool voorbijkomen. 
Precies wat ik nodig had en besloot me in te schrijven. Geen seconde spijt van gehad want Annelies vertelde me precies wat ik nodig had en daarbij is het ook fijn om naar een zeer gedreven persoon 
te luisteren. Licht is nu nog leuker en ik ben veel zekerder bij het maken van mijn lichtplannen.

DAY INTERIEURADVIES 
Fleur Lew, Lew Interieurs
Fleur Lew, Lew Interieurs

Samen met mijn collega hebben we een ochtend licht coaching gehad om onze kennis bij te spijkeren. Het is zo heerlijk om al je vragen en ideeën met een professional te kunnen bespreken. Annelies beantwoord je vragen uitgebreid en met de juiste voorbeelden. Ik ben weer helemaal up-to-date om mijn klanten een volwaardig lichtadvies te kunnen geven. Enorm bedankt Annelies

LEW INTERIEUR 
Marieke van Pimpelwit
Marieke van Pimpelwit

Ik heb de 2-daagse lichtcursus interieurprofessional gevolgd. Dit was zeer leerzaam en je leert heel anders kijken naar licht. De functies, de mogelijkheden, van basis tot sfeerverlichting alles kwam voorbij. Annelies is een gedreven en enthousiaste docent die enorm veel kan vertellen over alles wat met licht te maken heeft. Een aanrader!

PIMPELWIT 
Nexxt!Lighting
Nexxt!Lighting

Namens Nexxt!Lighting kreeg ik de mogelijkheid mezelf te verbeteren in bepaalde aspecten die essentieel zijn voor de verkoop van armaturen. Een passend lichtplan speelt hierin een belangrijke rol. Tijdens de twee “lesdagen” van de lichtschool werden alle belangrijke punten besproken. Wat ik als zeer positief heb ervaren, is de diversiteit van de groep met wie je de lessen volgt en opdrachten maakt. Daarnaast vond ik het ook zeer prettig dat alle informatie transparant werd gebracht en dat De Lichtschool hierbij niet afhankelijk is van een leverancier/partij.

Nexxt!Lighting 
De Klare Lijn - incompany traning
De Klare Lijn - incompany traning

Wij hebben met het team veel aan de incompany lichttraining gehad, en zouden dan ook iedereen de cursus bij Annelies aanraden! Tegenwoordig met alle complexiteit van LED verlichting is dit een leerzame en vooral ook leuke cursus. Wij kunnen onze kennis nu veel beter in de praktijk toepassen. Heel veel dank Annelies!  

De Klare Lijn 
Villa Meliefste
Villa Meliefste

Ik heb de combinatie lichtopleiding interieurprofessional en die voor zakelijke projecten bij De Lichtschool gevolgd. De lichtopleidingen heb ik als heel inspirerend ervaren. Annelies is zelf echt een professional in haar vak en brengt dit heel goed over aan haar cursisten. De inhoud van de opleiding had een goede balans tussen praktijk en verdieping van de theorie. In mijn werk als interieuradviseur heb ik er veel profijt van. Ik zie het echt als een meerwaarde voor mijn werk dat ik dit specialisme ook kan toevoegen. Absoluut een aanrader!

Villa Meliefste 
Rie-Anne Faber - Favoriet Interieur
Rie-Anne Faber - Favoriet Interieur

De trainingen van Annelies waren heel leerzaam. Ik volgde de lichtopleiding interieurprofessional en heb zo ontzettend veel kennis vergaard. Het ‘lichtvak’ was voor mij relatief nieuw maar door deze trainingen kreeg ik een goede basis die ik verder in de praktijk kan brengen. De training is interactief, er is veel ruimte voor vragen en door de praktijkopdrachten ga je zelf het geleerde toepassen. Kortom, wil je kennis over verlichting opdoen? Dan kan ik de Lichtschool zeker aanraden.

Favoriet Interieur 
Gracia Dercks - Studio Boomm
Gracia Dercks - Studio Boomm

De lichtopleiding interieurprofessional wat niet alleen enorm leerzaam, maar ook erg leuk. Annelies heeft enorm veel kennis en passie rondom verlichting en dat straalt ze ook uit. Het is een opleiding voor zowel de beginner, maar ook zeker voor degene die al meer kennis hebben opgedaan rondom verlichting. Dus al met al een echte aanrader!

Studio Boomm 
Florien du Bois - the Kit and Flo
Florien du Bois - the Kit and Flo

De wereld van licht is enorm! Dat wist ik al maar na deze cursus bevestigt het maar weer dat licht binnen de interieur wereld niet onderschat mag worden. Annelies vertelt aan de hand van leuk gevonden gerelateerde filmpjes en mooie praktijkvoorbeelden. De licht wereld is een stuk grijpbaarder geworden. Echt een aanrader voor als je licht beter wilt begrijpen en dit direct wilt kunnen toepassen binnen je eigen interieur projecten. Dank Annelies!

Flo du Bois, interieur stylist, the Kit and Flo 
Kien Styling
Kien Styling

Licht is licht, dachten wij in het begin… Door de tweedaagse cursus van Annelies Valentijn hebben we de essentie van licht ontdekt waardoor we nu we onze klanten kunnen voorzien van gedetailleerde lichtplannen.

Kien Styling 
Michel Klein, Anvia
Michel Klein, Anvia

Ik was op zoek naar een invulling van een “gat” in mijn lichtkennis, namelijk hoe vul ik op een praktische maar professionele manier een lichtplan in en welke stappen moet ik doorlopen om daar te komen. De lichttraining van De Lichtschool geeft je in twee dagen een complete set aan informatie en inzichten die mij erg helpen bij het maken van een lichtplan voor woonhuizen. Hier ga je dan ook vrij snel mee aan de slag waarna er voldoende tijd genomen wordt voor terugkoppeling. Wat ik persoonlijk erg leuk vond was de interactie met medecursisten, waar je vervolgens ook weer heel wat van opsteekt. Voor mij dus zeker een aanrader!

ANVIA 
Josha Veenker - Huisnummer 5
Josha Veenker - Huisnummer 5

In twee dagen zo ontzettend veel info en kennis ontvangen over verlichting en lichtplannen. Maar door Annelies op een dusdanig prettig en begrijpelijke manier gedeeld dat ik het allemaal als erg leerzaam en toepasbaar heb ervaren. Gezien de investering in tijd en geld, wat mij betreft een absolute aanrader.

Huisnummer 5 
Marjolein Hubers - Ilu Design
Marjolein Hubers - Ilu Design

Ik heb met veel plezier de 2-daagse lichtcursus gevolgd bij Annelies. Het is een leuke en leerzame training, waar je veel leert over LED verlichting en het toepassen hiervan. Annelies laat je ook op een andere manier kijken en nadenken over hoe je verlichting net even anders kunt toepassen in een ruimte. Met deze kennis kan ik goed meedenken met onze klanten en ze het juiste advies geven.

Ilu Design 
Interieurontwerper Rosa van den Kerkhof
Interieurontwerper Rosa van den Kerkhof

"Bij de cursus van De Lichtschool, gegeven door Annelies Valentijn, heb ik veel kennis opgedaan over de werking van licht en hoe dit in de praktijk toe te passen. Ik gebruik deze kennis nog dagelijks in mijn werk als interieurontwerper."

Studio Nest 
Interieurontwerper Annette van de Laar
Interieurontwerper Annette van de Laar

"Ik heb de afgelopen maand de tweedaagse Lichtopleiding Interieurprofessional gevolgd. Er is zoveel veranderd de afgelopen jaren waardoor het onvermijdelijk was om bij te scholen. Ik heb heel erg veel van Annelies geleerd en heb weer veel nieuwe inspiratie. Kortom, als interieurprofessional is dit een must do! Dank Annelies voor de leuke een leerzame dagen."

Inhouse Design 
Interieurdesign by Nicole & Fleur
Interieurdesign by Nicole & Fleur

"We maken regelmatig lichtplannen, maar hadden behoefte aan verdieping. Ook wilden wij onze kennis nav LED toepassingen verbreden. We hebben met plezier de cursus van Annelies bij De Lichtschool gevolgd en hebben meer zekerheid gekregen in het maken van lichtplannen."

Interieur design by nicole & fleur 
Lieke Sanders, interieurontwerper
Lieke Sanders, interieurontwerper

"Ik vond de 2-daagse lichtcursus heel leuk en interessant! Annelies gaat vlot door de stof heen waardoor je in 2 dagen mega veel leert! Als interieurontwerper heb ik hier heel veel aan gehad bij het maken én onderbouwen van lichtplannen voor particuliere opdrachtgevers."

Studio Lieke Sanders 
Nova Tuinen
Nova Tuinen

De tuintraining van Annelies was ontzettend leuk en leerzaam. Deze training hebben we gevolgd op een exclusieve plek, bij Maretti in Almere.
Super interessant om meer te leren over licht en wat licht met een ruimte doet. Voor ons vooral leerzaam wat we met licht kunnen bereiken, wanneer we een verlichtingsplan maken voor een tuinontwerp. De passie van Annelies en haar kennis over licht zijn aanstekelijk.
Een erg leuke dag, duidelijke presentatie en veel inspiratie opgedaan. De afwisseling was goed! We hebben ook nog een rondleiding gehad en een eigen lichtplan ontworpen. De opgedane kennis is inmiddels in praktijk gebracht bij onze eigen tuinontwerpen.
We zouden het iedereen aanraden!

Nova Tuinen 

Zekerder lichtplannen willen leren maken? Start direct! €197 ex btw

de instagram tips van Annelies

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.