fbpx
Loading...

Exclusieve inspiratiesessie Hoeveel licht is genoeg + slim schakelen

De meeste gestelde vraag van interieurontwerpers over het maken van een lichtplan is;

"Hoe weet ik of ik voldoende licht heb getekend in een ruimte?"

In deze (gratis!) exclusieve inspiratiesessie voor alle leden van de Build Your Interior Business laat interieurarchitect en lichtexpert Annelies Valentijn je aan de hand van de 5 guidelines zien op welke wijze je kunt checken of je voldoende licht in je ruimte hebt geplaatst zonder ingewikkelde licht-berekeningen te maken.


EXTRA BONUS: handig overzicht van de verschillende dimtechnieken; fase afsnij - 1-10V en DALI

Exclusief voor de BYIB leden: Aansluitend kun je me al je lichtvragen stellen. Heb je een lichtvraag voor een specifiek project? Mail dan je vraag + tekening voor aanvang naar info@delichtschool.nl.

Datum:

  • donderdagavond 16 november 20.00-21.00u 
    dit lichtcollege zal live worden gegeven, zorg dat je er ook live bij aanwezig bent want er wordt geen opname van gemaakt

Ja ik ben erbij! Schrijf je in via onderstaand formulier

Exclusieve inspiratiesessie Hoeveel licht is genoeg + slim schakelen

Ontdek in deze inspiratie sessie;

  • de 5 guidelines die je houvast geven bij het maken van een lichtplan in je interieurontwerp
  • in heldere taal de lichtbegrippen uitgelegd
  • wat het verschil is tussen direct, diffuus en indirect licht en waarom je altijd een mix maakt van dit trio in je lichtplan
  • de checklist van Annelies met 4 punten waarmee je je lichtplan goed kunt onderbouwen
  • EXTRA: handig overzicht van de verschillende dimtechnieken; fase afsnij - 1-10V en DALI

In deze online inspiratie sessie exclusief voor de leden van de BYIB  Hoeveel licht is genoeg; de 5 guidelines....die je direct in je interieurontwerpen kunt toepassen kom jij het te weten! De lichtschool to the rescue!


 

OVER ANNELIES VALENTIJN INTERIEURARCHITECT EN LICHTEXPERT

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Na mijn opleiding aan de Kunstacademie wist ik eigenlijk niets over licht en het belang daarvan voor interieurs en architectuur. Het lichtvak heb ik pas later in de praktijk geleerd bij diverse lichtstudio’s in binnen- en buitenland. En nu wil ik mijn jarenlange ervaring in het lichtvak met jullie delen! Ik zie namelijk nog veel interieurprofessionals worstelen met licht en het maken van lichtplannen.

Voor wie is deze inspiratie sessie?

Deze inspiratiesessie is exclusief voor BYIB leden die verlichting zien of willen gaan zien als verlengstuk van hun interieurontwerpen.

Je bent zelfstandig ondernemer of werkzaam bij een tof interieurburo/woonwinkel en je wilt je steeds blijven ontwikkelen. Je wilt up-to-date blijven in kennis, inspiratie en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht.

Je twijfelt soms als je je lichtplan aan het maken bent of je wel voldoende licht hebt voorgesteld, kloppen de technische specificaties en kun je je verhaal uiteindelijk goed onderbouwen.

Ik werk veel met ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector zoals interieurarchitecten, verkoopmakelaars, medewerkers in een woonwinkel, architecten en stylisten.

Schrijf je nu in voor de gratis inspiratie sessie.

PS. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail en we  zullen je herinneren per e-mail, zodat je de inspiratiesessie niet vergeet ;-). 

Ben jij er bij om 20.00u ? En stel live je lichtvragen aan Annelies

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring