fbpx
Loading...

GRATIS Online brainstorm sessie

Elke maand heb ik twee plekken voor een gratis online licht brainstorm sessie. Deze sessie duurt 30 minuten en is speciaal voor interieur professionals. Wil je kans maken op zo'n sessie en jouw brandende vragen direct aan mij stellen? Vul dan de vragenlijst in en jouw onderwerp naar keuze. Elke eerste maandag van de maand maak ik bekend met wie ik de sessie ga houden.

Ja ik wil een GRATIS brainstorm sessie met Annelies


Over Annelies Valentijn, interieurarchitect en lichtexpert

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Ik weet nog goed dat ik na mijn kunstacademie opleiding geen bal over licht wist, ik heb het lichtvak later in de praktijk bij diverse lichtstudio’s in binnen- en buitenland geleerd. En nu wil ik mijn jarenlange ervaring in het lichtvak met jullie delen!

Ik zie veel Interieurprofessionals die worstelen met het maken van lichtplannen.

Heb jij ook twijfels of je wel voldoende licht hebt ingetekend? En of je de juiste afmetingen hebt aangehouden?

Ben jij klaar met onzeker te zijn over je lichtplannen en wil jij nooit meer twijfelen over je werk?
Vraag me alles in dit gratis online advies moment.

Ja ik wil een GRATIS brainstorm sessie met Annelies

 


 

Nieuwsbrief