fbpx
Loading...

Live online masterclass' Alle ins en outs van railverlichting'

Lichtexpert Annelies Valentijn geeft een GRATIS live masterclass 'Alle ins en outs over railverlichting' op woensdagochtend 28 april 10:00u

Wat is het verschil tussen een 1fase en 3fase track? Waar moet je allemaal op letten bij het voorstellen van railsverlichting. Hoe zit het met dimmen ervan?
Ik zet alle voor- en nadelen in deze online live masterclass voor je op een rijtje.

Wanneer: woensdag 28 april 10:00-11:00u

Ja ik doe mee!


Programma

- Wat is het verschil tussen een 1fase en 3fase track
- Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende track verlichting
- Wanneer wordt een railsysteem gebruikt in plaats van een plafondlamp?
- Tips en trics bij het toepassen ervan
- Heel veel pratische tips en voorbeelden


Over Annelies Valentijn, interieurarchitect en lichtexpert

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Geef je al lichtadviezen als onderdeel van je interieurontwerpen en verbouw-plannen maar doe je dit voornamelijk op intuïtie? Wil je leren hoe je je lichtplannen beter kunt onderbouwen en wat je allemaal in een lichtplan moet opnemen? Is het niet jammer als je een keigaaf interieurplan hebt opgeleverd en het licht klopt niet en je verhaal is niet waterdicht. Herken je je hierin? Dan ben je echt niet de enige, wij hebben de afgelopen 2 jaar al meer dan 600 interieurprofessionals getraind in het maken van creatieve, goed onderbouwde lichtplannen.


Toe aan een licht-boost? Meld je binnenkort aan!
Ja ik doe mee!

Nieuwsbrief