fbpx
Loading...

Opleidingen

donderdag 8+22 april  Lichtcursus interieurprofessional - 2 dagen
donderdag 8+22 april Lichtcursus interieurprofessional - 2 dagen

Een goed doordacht lichtplan gaat verder dan decoratieve armaturen plaatsen. In deze live klassikale lichtopleiding leer je kijken naar en werken met licht. Na afloop kun je zelfstandig maatwerk-lichtplannen creëren voor je interieurprojecten. 

Lees meer 
donderdagen 27 mei + 3 juni Combinatie cursus lichtplan & Layout
donderdagen 27 mei + 3 juni Combinatie cursus lichtplan & Layout

Werk je met SkectUp Pro, maar heb je geen idee hoe je een lichtplan kan maken met LayOut? Vind je het lastig om je licht-schetsen en krabbels op papier om te zetten naar een werkbaar document ? Hoe presenteer ik dit dan aan de klant, elektricien of aannemer en wat vermeld ik allemaal op mijn tekening? We gaan de diepte in, in samenwerking met SkectchUp Plaza

Lees meer 
1:1 lichtadvies coaching
1:1 lichtadvies coaching

Geef je momenteel al lichtadvies, als onderdeel van je interieur- en verbouwadviezen? Maar vind je dat nog niet goed onderbouwd? Maak je de plannen nu op intuïtie en mis je hierbij de technische kennis en storytelling? Heb je inmiddels al gezien dat licht een enorm verschil in het interieur maakt?  In deze 1:1 lichtadvies coaching leren wij je hoe je een goed doordacht creatief lichtplan maakt en waarde voor je bedrijf creëert. 

Lees meer 
Incompany: maatwerk lichttrainingen
Incompany: maatwerk lichttrainingen

Willen jullie als bedrijf je lichtkennis bijspijkeren? De Lichtschool biedt verschillende mogelijkheden voor een maatwerk incompany training. Heel wat woonwinkels, producenten, installateurs en projectinrichters gingen je al voor!

Lees meer 
Lichtlezingen en -workshops
Lichtlezingen en -workshops

Organiseer je een event voor je klanten of medewerkers? En zoek je een bevlogen spreker die een inspirerend verhaal over licht kan vertellen? Dan ben je bij De Lichtschool aan het juiste adres.

Lees meer 
Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Hoe kun je lichtplannen uitwerken als je nog niet werkt met SketchUp, CAD of Vectorworks werkt? Moet ik een laptop meenemen naar de les? Kan ik de kosten voor de opleiding aftrekken van de belasting? Ontvang ik een certificaat? 

Lees meer 

Persoonlijk

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw vragen. Je docent is Annelies Valentijn, interieurarchitect, lichtexpert en ervaren trainer

Wat anderen zeggen over De Lichtschool

Professioneel

Kom verder in je vak! Geef meerwaarde aan je interieurprojecten met goed lichtadvies. Zo ben je relevant voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers

Daarom De Lichtschool

Inspirerende locaties

Je krijgt les in Broeinest Amsterdam of ETC Culemborg én in de showroom van A-merk lichtfabrikanten zoals Modular, Kreon, FLOS en Deltalight.

Partners

Nieuwsbrief