1:1 lichtadvies coaching

Geef je momenteel al lichtadvies, als onderdeel van je interieur- en verbouwadviezen? Maar vind je dat nog niet goed onderbouwd? Maak je de plannen nu op intuïtie en mis je hierbij de technische kennis en storytelling? Heb je inmiddels al gezien dat licht een enorm verschil in het interieur maakt?  In deze 1:1 lichtadvies coaching leren wij je hoe je een goed doordacht creatief lichtplan maakt en waarde voor je bedrijf creëert.

Tijdens dit 1:1 traject gaan we jou helpen om een ijzersterk lichtadvies stappenplan op te zetten. We leren je lichtplannen maken die jouw bedrijf naar een next level brengen. Je leert een lichtstorytelling verhaal over te brengen aan jouw opdrachtgevers, je gaat technische (led) lichtkennis vergaren zodat je een prima sparringspartner met een installateur/aannemer kunt zijn. Als interieurarchitect en lichtontwerper leren we je precies die kneepjes van het vak die je nodig hebt om steviger in je schoenen te staan.  Alle praktische tips kun je daarna direct in de praktijk toepassen.

Wat kun je verwachten van de 1:1 lichtadvies coaching

• de 1:1 lichtadvies coaching is deels maatwerk / deels lesmateriaal. We bespreken vooraf tijdens een telefonische afspraak  jouw wensen; waar loop je momenteel tegen aan tijdens het maken van een lichtplan, waar zoek je verdieping in, wat wil je leren om je opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.
  • tijdens dit trainingsmoment is er volop ruimte om jouw eigen (lopende) project te bespreken.
  • je krijgt in deze training theorie afgewisseld met handson informatie
  • na deze coaching krijg je een online 1:1 moment om je lichtplan te bespreken en te laten checken voordat je dit presenteert aan jouw opdrachtgever

Traject

1. Telefonisch intakegesprek
  2. Coachings dagdeel bij ons in de studio in Breukelen 9.30u-12.30 of 13.00-16.00u
  3. BONUS! Binnen 2 weken hebben we een evaluatiegesprek via Zoom ( 30min) waarin we jou eigen lichtproject ( of een fictieve case)  bespreken t.w.v € 80

• Het is ook mogelijk om deze training met 2 personen te volgen. Neem hiervoor contact op
    • Lesmateriaal: online handout van de presentatie zodat je alles nog eens rustig kunt teruglezen
    • Kan ook geboek worden op een zaterdagochtend
    • Locatie: onze licht- en interieurstudio in Breukelen / gratis parkeren voor de deur. Met de trein ook uitstekend te bereiken, ca 10min wandelen vanaf Breukelen CS.
    • Investering 1:1 coachting: €497 excl. btw

• 1:1 lichtadvies coaching

Plan hier je afspraak online in onze agenda

Liever online lichtadvies coaching?

Loop je vast in het maken van je lichtplan? Zit je met technische vragen, wil je je plan nog even laten checken voordat je 'm naar je klant stuurt of wil je je lichtontwerpen naar een hoger niveau tillen? Meld je aan voor de online coaching: een uur lang sparren over jouw vragen, jouw ontwerp en jouw presentatie.

JIJ EN IK, 1 UUR ONLINE VIA ZOOM

Voor dit soort vragen hebben we nu een nieuw aanbod: online lichtadvies coaching. Jij en ik, via Zoom. We sparren een uur lang over jouw vragen, jouw ontwerp, jouw presentatie. Je hebt onze onverdeelde aandacht en bent geen tijd kwijt aan reizen. Je stuurt vooraf je vragen door zodat we meteen de diepte in kunnen. Je hebt nog nooit zo veel geleerd in één uur - beloofd.

Klik hier voor meer informatie