fbpx
Loading...

 

Schermafbeelding 2023 03 15 om 14.09.00

In 4 maanden meer omzet met een een berg creatieve licht skills in je broekzak!

Welkom in de licht jungle: een snelgroeiend wereldje met tal van mogelijkheden door al de nieuwe (led) technologieen. Door de vele opties en toepassingen op het gebied van licht en armaturen is het makkelijk om het overzicht te verliezen.
Je ziet als het ware door de bomen het bos niet meer. Effectief aan de slag gaan vereist een gedegen aanpak en een helikopterview.

Je bent je droom achterna gegaan en (ooit) gestart als interieurprofessional. 
Je wilt meer klanten aantrekken en je aanbod van je interieurstudio uitbreiden, opschalen en uniek zijn!

Samen kijken we naar jouw positie in de markt en op welke wijze kunnen we jouw lichtontwerpern naar een hoger level tillen.

In dit 1:1 licht traject help ik je aan een nieuwe positie in de interieur business zodat jij opvalt en sterker in je schoenen staat op het gebied van lichtplannen maken.

Ik help je keuzes te maken, en ben je licht cheerleader voor de komende 4 maanden.

 

Ben jij klaar voor een big impact?

Ik werk slechts met een aantal interieurprofs tegelijk. Informeer via onderstaande link naar de mogelijkheden voor deelname.

JA IK WIL OP DE WACHTLIJST

Studio Kees Marcelis
Studio Kees Marcelis

Wij vonden het allemaal een hele waardevolle workshop!!

Je bent open en je komt direct met goede tips zonder dat je dat niet durft te delen

De beoordeling zal ik ook nog invullen! Binnenkort neem ik wel contact met je op over een project qua advies verlichting.

Studio Kees Marcelis 
Chardee Croonen
Chardee Croonen
Ik heb zojuist een leuke zoom meeting gehad met Annelies, deze had ik gewonnen. Ik mocht al mijn vragen stellen en kreeg daar ook gelijk antwoord op. Vaak met een linkje of afbeelding erbij ter illustratie. Aan de hand van dit gesprek weet ik ook zeker dat ik een cursus ga volgen bij Annelies.
Studio Chardee 
Bionda - Flow Design
Bionda - Flow Design
Ik heb de 2-daagse lichtcursus interieurprofessional gevolgd bij Annelies en ben echt geïnspireerd geraakt als het om het maken van verlichtingsplannen gaat! Bedankt hiervoor! Bionda - Flow Design
Flow Design 

Heb jij een toffe interieurstudio dat je naar een hoger niveau wilt tillen?

Dan durf ik te wedden dat je dit herkent;

  • Ik heb best wel wat lichtkennis op zak maar toch mis ik net die verfijning in mijn lichtontwerpen.
  • Ik ben goed in m'n vak, maar soms maakt het me onzeker. Steeds meer klanten willen een lichtplan als onderdeel van het interieurontwerp en ik maak ze nu vooral op intuitie.
  • Ik mis de praktische licht-tips en handvaten om verder te komen in mijn vak
  • Past het armatuur wel goed in de ruimte? Er is zoveel keuze en ik blijf maar uren googlen
  • Ik vind het lastig om er een geheel van te maken en ben bang dat ik op sommige plekken toch te weinig of teveel licht heb ingetekend

 

Ik wil dit veranderen en maak graag kennis!
Plan hier je matchcall in

 

OVER ANNELIES VALENTIJN INTERIEURARCHITECT EN LICHTEXPERT

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Na mijn opleiding aan de Kunstacademie wist ik eigenlijk niets over licht en het belang daarvan voor interieurs en architectuur. Het lichtvak heb ik pas later in de praktijk geleerd bij diverse lichtstudio’s in binnen- en buitenland. En nu wil ik mijn jarenlange ervaring in het lichtvak met jullie delen! Ik zie namelijk nog veel interieurprofessionals worstelen met licht en het maken van lichtplannen.

Wil je nu echt even doorknallen en aan de bak?

Ben jij klaar met onzeker te zijn over je lichtplannen en wil jij nooit meer twijfelen over je werk?
Werk dan de komende 4 maanden met mij samen!

Wat houdt het traject in;

Vier maanden lang heb je mij als jouw persoonlijke licht-cheerleader 'onder de knop' en geef ik je een unieke kijk bij mij achter de schermen in de lichtstudio.

Ik heb een aantal plekken per jaar voor een 1:1 coachingstraject beschikbaar.
Door samen te sparren, na te denken over jouw lichtontwerpen en cases, krijg je meer focus.
Ik ga je richting geven in het opstellen van offertes, presenteren van je ontwerpen, deel technische kennis, en geef je nieuwe inzichten op het gebied van armaturen en merken.

De concrete inhoud van het programma stellen we helemaal af op jouw situatie en is daarmee maatwerk.

Dit is wat het traject inhoud:

1:1 traject lichtontwerpen

Praktische info

➤ Het 1:1 licht traject duurt 4 maanden en start op de maandag in de week waarin je je kick-off sessie hebt. Je kunt wekelijks instappen, maar het aantal plaatsen is beperkt ( en dus bepalend voor jouw startmoment.)

➤ De investering bedraagt €2.997 exclusief BTW. Je mag het ook in 4 termijnen van €750 exclusief BTW betalen 

➤ Je kunt tot een bedrag van €2000 terugkrijgen met de PPO subsidie. Hier lees je er meer over

Jaaa ik wil dit heel graag maar heb nog wat vragen;
Plan hier je match gesprek in met Annelies

Dit programma is speciaal voor interieurprofessionals die 2 jaar of langer bezig zijn in hun vakgebied. Dat kan in een winkel zijn, of bij een ontwerpbureau, of je bent zelfstandige met een eigen studio.
Kom je net van school of heb je een particuliere opleiding afgerond? Dan kun je direct starten met de online lichtcursus

Het programma duurt 4 maanden en start in de week waarin we de kick-off sessie hebben.

Je krijgt dan op maandag de welkomstmail en toegang tot de online omgeving. Na afloop is het mogelijk om het programma weer met vier maanden te verlengen.

We starten zo snel mogelijk, maar het kan zijn dat je even op de wachtlijst komt te staan.

Ik hou van designen, maar af en toe heb ook ik een break nodig en is ook de studio gesloten.  We verlengen de duur van het programma met het aantal weken van de break. Ik laat je bij aanvang weten om welke weken het gaat. Veel van mijn klanten vinden mijn vakanties heel fijn, want zij kunnen ondertussen even doorknallen.

Na ons startgesprek ontvang je van mij een overzicht met alle afspraken voor de komende 4 maanden. Zo weet je waar je aan toe bent, kun je naar de afspraken toewerken en er rekening mee houden in je agenda. Afzeggen of verplaatsen van afspraken kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren.

De investering bedraagt €2.997 exclusief BTW. Je mag het ook in vier termijnen van €750 betalen.

Werk jij in de creatieve sector? Dan kom jij met dit programma in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit houdt in dat je 1/3 vergoed krijgt. Om in aanmerking te komen, vraag je de subsidie aan inclusief offerte, onderbouwing van je idee en hoe je dit wilt realiseren. Ik help je hierbij. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of je in aanmerking komt.

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring