NIEUW! 1-op-1 training lichtadvies

Geef je momenteel al lichtadvies, als onderdeel van je interieur- en verbouwadviezen? Maar vind je dat nog niet goed onderbouwd, maak je de plannen nu op intuïtie en mis je hierbij de technische kennis en storytelling? In deze 1-op-1 training leer ik je hoe je een goed doordacht creatief lichtplan maakt en waarde voor je bedrijf creëert.

Tijdens dit 1 op 1 traject ga ik jou helpen om een ijzersterk lichtadvies stappenplan op te zetten. Ik leer je lichtplannen maken die jouw bedrijf naar een next level brengen. Je leert een lichtstorytelling verhaal over te brengen aan jouw opdrachtgevers, je gaat technische (led) lichtkennis vergaren zodat je een prima sparringspartner met een installateur/annnemer kunt zijn. Als interieurarchitect en lichtontwerper leer ik je precies die kneepjes van het vak die je nodig hebt om steviger in je schoenen te staan.  Alle praktische tips kun je daarna direct in de praktijk toepassen.

Bonussen 1-op-1 training lichtadvies

• de lichtadvies training is deels maatwerk / deels lesmateriaal. We bespreken tijdens het eerste online Skype moment jouw wensen; waar loop je momenteel tegen aan tijdens het maken van een lichtplan, waar zoek je verdieping in, wat wil je leren om je opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.
  • tijdens de trainingsdag is er volop ruimte om jouw eigen (lopende) project te bespreken.
  • je krijgt deze dag theorie afgewisseld met hands-on opdrachten
  • na afloop van de les krijg je een huiswerkopdracht, dit kan een fictief project zijn, maar mag in dit geval ook een oud of nieuw project van jezelf zijn. Houdt rekening met ca. 8-12u huiswerk
  • kan ook geboekt worden op zaterdagen

Traject

1. Intakegesprek via Skype ( 45min)
  2. Trainingsdag bij ons in de studio in Breukelen ( 10.00-16.00u) incl. heerlijke lunch
  3. 1 week later een evaluatiegesprek via Skype ( 45min) waarin we je huiswerkopdracht bespreken

Inclusief een hardcopy handleiding

• Het is ook mogelijk om deze training met zn tweeen te volgen. Neem hiervoor contact op
  • Lesmateriaal: handout van presentaties en hands-on opdrachten
  • Zelf meenemen: tekenspullen (potloden, fineliner, A3-papier, stiften en/of kleurpotloden). Je hoeft geen computer mee te nemen, mag wel.
  • Prijs is exclusief btw, inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee.
  • Locatie: onze licht- en interieurstudio in Breukelen / gratis parkeren voor de deur. Met de trein ook uitstekend te bereiken, ca 10min wandelen vanaf Breukelen CS.
  • Investering 1-op-1 lichtadvies training: € 750.

1-op-1 lichtadvies training