NIEUW! 1-op-1 training lichtadvies halve dag

Geef je momenteel al lichtadvies, als onderdeel van je interieur- en verbouwadviezen? Maar vind je dat nog niet goed onderbouwd, maak je de plannen nu op intuïtie en mis je hierbij de technische kennis en storytelling? In deze 1-op-1 training van een halve dag leer ik je hoe je een goed doordacht creatief lichtplan maakt en waarde voor je bedrijf creëert.

Tijdens dit 1 op 1 traject ga ik jou helpen om een ijzersterk lichtadvies stappenplan op te zetten. Ik leer je lichtplannen maken die jouw bedrijf naar een next level brengen. Je leert een lichtstorytelling verhaal over te brengen aan jouw opdrachtgevers, je gaat technische (led) lichtkennis vergaren zodat je een prima sparringspartner met een installateur/annnemer kunt zijn. Als interieurarchitect en lichtontwerper leer ik je precies die kneepjes van het vak die je nodig hebt om steviger in je schoenen te staan.  Alle praktische tips kun je daarna direct in de praktijk toepassen.

1-op-1 training lichtadvies - 3 uur

• de lichtadvies training is compleet maatwerk. In deze 3 uur mag je me alles vragen op het gebied van licht.  We bespreken tijdens het eerste online Zoom moment jouw wensen; waar loop je momenteel tegen aan tijdens het maken van een lichtplan, waar zoek je verdieping in, wat wil je leren om je opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. Bijvoorbeeld aan de hand van 1 of meerdere lichtplannen die je gemaakt hebt.
  • tijdens de trainingsdag is er volop ruimte om jouw eigen (lopende) project te bespreken.

Traject

1. Intakegesprek via Zoom
  2. Live trainingsdag bij ons in de studio in Breukelen

• Locatie: onze licht- en interieurstudio in Breukelen / gratis parkeren voor de deur. Met de trein ook uitstekend te bereiken, ca 10min wandelen vanaf Breukelen CS.
  • Investering 1-op-1 lichtadvies training: € 400 excl btw
  • Inhoud: in overleg
  • Tijd: 9.30u-12.30 of 13.00-16.00u

1-op-1 lichtadvies training - 3 uur

Liever online lichtadvies coaching?

Loop je vast in het maken van je lichtplan? Zit je met technische vragen, wil je je plan nog even laten checken voordat je 'm naar je klant stuurt of wil je je lichtontwerpen naar een hoger niveau tillen? Meld je aan voor de online coaching: een uur lang sparren over jouw vragen, jouw ontwerp en jouw presentatie.

JIJ EN IK, 1 UUR ONLINE VIA ZOOM

Voor dit soort vragen heb ik nu een nieuw aanbod: online lichtadvies coaching. Jij en ik, via Zoom. We sparren een uur lang over jouw vragen, jouw ontwerp, jouw presentatie. Je hebt mijn onverdeelde aandacht en bent geen tijd kwijt aan reizen. Je stuurt vooraf je vragen door zodat we meteen de diepte in kunnen. Je hebt nog nooit zo veel geleerd in één uur - beloofd.

Klik hier voor meer informatie