Incompany: maatwerk lichttrainingen

Als bedrijf je lichtkennis bijspijkeren? De Lichtschool verzorgt ook incompany trainingen. Afhankelijk van jullie wensen stellen wij een passende training samen - bij jullie in het bedrijf, in een showroom van een groot verlichtingsmerk of een andere inspirerende locatie. Heel wat woonwinkels, producenten, installateurs en projectinrichters gingen je al voor!

Commercieel of technisch - van tuin tot kantoor

We geven bijvoorbeeld trainingen aan nieuwe medewerkers van lichtfabrikanten om hun lichtkennis bij te spijkeren en aan tuinarchitecten zodat ze buitenverlichting in hun plannen kunnen opnemen. Ook ontwikkelen we voor woonwinkels commerciële lichttrainingen en trainen we projectinrichters op het gebied van dynamische verlichting en een gezonde kantooromgeving.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn

• lichtplan methode
  • lichtperceptie volgens lichtontwerper Richard Kelly
  • ontwerp trucs
  • lichtbeleving
  • praktijkvoorbeelden
  • retail+kantoor oplossingen

Jullie specifieke wensen of vraagstukken nemen we natuurlijk graag mee in de incompany training: het is tenslotte maatwerk!

Laten we praten!

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden overleggen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Annelies Valentijn op 06-19050154.