Incompany: maatwerk lichttrainingen

Als bedrijf je lichtkennis bijspijkeren? De Lichtschool verzorgt ook incompany trainingen. Afhankelijk van jullie wensen stellen wij een passende training samen - bij jullie in het bedrijf, in een showroom van een groot verlichtingsmerk of een andere inspirerende locatie. Heel wat woonwinkels, producenten, installateurs en projectinrichters gingen je al voor!

Commercieel of technisch - van tuin tot kantoor

We geven bijvoorbeeld trainingen aan nieuwe medewerkers van lichtfabrikanten om hun lichtkennis bij te spijkeren en aan tuinarchitecten zodat ze buitenverlichting in hun plannen kunnen opnemen. Ook ontwikkelen we voor woonwinkels commerciële lichttrainingen en trainen we projectinrichters op het gebied van dynamische verlichting en een gezonde kantooromgeving.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn

• lichtplan methode
  • lichtperceptie volgens lichtontwerper Richard Kelly
  • ontwerp trucs
  • lichtbeleving
  • praktijkvoorbeelden
  • retail+kantoor oplossingen

Jullie specifieke wensen of vraagstukken nemen we natuurlijk graag mee in de incompany training: het is tenslotte maatwerk!

Laten we praten!

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden overleggen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Annelies Valentijn op 06-19050154.

in company training:

Jullie specifieke wensen of vraagstukken nemen we graag mee in een incompany training: het is tenslotte maatwerk! Onder meer de volgende bedrijven gingen je al voor!
Mail info@delichtschool.nl voor overleg of bel 06 190 501 54.

14-16-18 februari gaan we weer van start. Doe je mee?

de instagram tips van Annelies

Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.