Lichtopleiding compleet combideal - 4 dagen

Ben je interieurontwerper, stylist, tuinontwerper of werk je in een woonwinkel? Dan herken je het vast wel: je krijgt de vraag om een lichtplan te maken voor een middelgroot kantoor of woonhuis of je moet voor een nieuwbouwwoning alle elektrapunten aangeven. Hoe pak je dit professioneel aan, en hoe geef je antwoord op de vragen van je klant, aannemer en installateur?

Herken je jezelf? Dan is de 4-daagse Lichtopleiding Compleet zeker iets voor jou! Hierin combineer je de Lichtopleiding Interieurprofessional met de Lichtopleiding Zakelijke Projecten. Je krijgt een korting van €75!

Up to date

Met de Lichtopleiding Compleet ben je weer helemaal up to date en kun je je klanten nóg beter van dienst zijn.

LED en domotica, inspirerend en creatief

Je leert in de opleidingen op een inspirerende en creatieve manier hoe je licht kunt toepassen. Zonder al te diep in te gaan op de technische termen of de keuze voor armaturen, ontdek je welke typen licht er zijn en hoe en wanneer je deze kunt toepassen. LED bijvoorbeeld, heeft de afgelopen jaren tot enorme veranderingen geleid in de verlichtingsindustrie. Maar hoe kunnen we LED toepassen?

Door de opkomst van domotica en slimme technologie zijn er nu ook veel mogelijkheden in het bedienen en gebruik van verlichting. Niet alleen om energie te besparen of 'smart' te zijn maar juist om de sfeer en beleving van een ruimte te kunnen aanpassen.

• Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 10
  • Lesmateriaal: je ontvangt een handout + lesopdrachten op A3 formaat
  • Zelf meenemen: tekenspullen zoals fineliner, markeerstiften, kleurpotloden, transparant calque papier. Je hoeft geen computer mee te nemen
  • Investering vierdaagse Lichtopleiding Compleet:  € 1075 - 4 dagen
  • Prijs is exclusief btw, inclusief lunches, koffie en thee.

MELD JE AAN VOOR DE LICHTOPLEIDING COMPLEET​

10 + 24 september, 19 november/3 december