fbpx
Loading...

Over mij

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn voor mij licht en architectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische lichtopleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Groet, Annelies Valentijn
Interieurarchitect&lichtontwerper 
mijn studio: www.studiovalentijn.nl

Favorieten Annelies

Favorieten Annelies

Op deze pagina vind je een kijkje in mijn creatieve keuken. Linkjes van mijn favo boeken, tools waarmee we bij Studio Valentijn werken en tips+inspiratie op het gebied van licht. 

Lees meer 
Het Team

Het Team

Mijn kennis delen over het ontwerpen van interieurs en lichtplannen maken, dat is mijn passie! Samen met mijn team maken we de opleidingen op maat!

Lees meer 
Contact met De Lichtschool

Contact met De Lichtschool

Alle contactinformatie voor De Lichtschool en Studio Valentijn.

Lees meer 
Partners

Partners

Ontdek met welke inspirerende lichtfabrikanten, leslocaties en partners De Lichtschool samenwerkt. Ik ben trots op de samenwerking met deze leuke bedrijven.

Lees meer 
Wat anderen zeggen over de lichtschool

Wat anderen zeggen over de lichtschool

 Wat anderen zeggen over de lichtschool

Lees meer 
Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.