fbpx
Loading...

Partners

Ontdek met welke inspirerende lichtfabrikanten, leslocaties en partners De Lichtschool samenwerkt.
Ik ben trots op de samenwerking met deze leuke bedrijven. 

Speciale wensen?

Wil je een lichtopleiding volgen op een andere locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken!

Partners
BNS CRISP

Beropesvereniging Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.
Ben je lid dan ontvang je 5% korting op de klassikale lessen.

 
Partners
Broeinest Amsterdam

In Amsterdam Noord, vlak aan de oevers van het IJ vind je onze leslocatie Broeinest ADAM met een uitgebreide materialenbibliotheek en een bijzondere selectie partners.

 
Partners
DesignPost Amsterdam

Leslocatie Design Post Amsterdam is een interieurcollectief met een totale oppervlakte van ruim 1000m2 met inspirerende presentaties van designmeubelen, – verlichting, – karpetten en textiel.

 
Partners
Eikelenboom

Sinds 1968 is Eikelenboom vertegenwoordiger van designverlichting zoals Luceplan, Vibia, Lumina, Lee Broom, Santa & Cole, Vibia, Wästberg, Zero en meer.

 
Partners
DeltaLight Amsterdam

Leslocatie Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - in Amsterdam ontwerpt en ontwikkelt architecturale verlichting.

 
Partners
BNI

BNI is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten.
Ben je lid dan ontvang je 5% korting op de klassikale lessen.

 
Partners
ETC Design Center - Academy

Zo geven we les in het ETC Design Center in Culemborg, met ruim 15.000 m2 aan interieur en exterieur is dit een van de meest inspirerende locaties om een opleiding te volgen.

 
Partners
FLOS Amsterdam

Leslocatie FLOS in Amsterdam - homebase Italie - ontwerpt en ontwikkelt architecturale en decoratieve verlichting.

 

Hoe weet ik of ik voldoende licht heb getekend in een ruimte? Hier is je antwoord - gratis online masterclass donderdag 29 september

Koptelefoon op en gaan met die licht-tips!

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.