Loading...

Partners

Alle lessen van De Lichtschool vinden plaats op inspirerende locaties. 

ETC Design Center

Zo geven we les in het ETC Design Center in Culemborg, met ruim 15.000 m2 aan interieur en exterieur is dit een van de meest inspirerende locaties om een opleiding te volgen. Met 90 exposanten en meer dan 500 verschillende merken raak je niet snel uitgekeken. We werken samen met het ETC design center en ETC design Academy om opleidingen aan te bieden.

Broeinest

De Lichtschool geeft ook les in de Amsterdamse locatie van Broeinest, materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest brengt producenten, merken en materialen samen in en heeft, naast die in Amsterdam, ook locaties in Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. 

Speciale wensen?

Wil je een lichtopleiding volgen op een andere locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Lichtfabrikanten

De tweede dag van onze opleidingen vindt plaats in de showroom van een van de internationale, gerenommerde lichtfabrikanten waarmee we samenwerken. We zijn trots op de samenwerking met onderstaande partners:

partners de lichtschool

Nieuwsbrief