fbpx
Loading...

Partners

Alle lessen van De Lichtschool vinden plaats op inspirerende locaties. 

Partner ETC Design Center - leslocatie

Zo geven we les in het ETC Design Center in Culemborg, met ruim 15.000 m2 aan interieur en exterieur is dit een van de meest inspirerende locaties om een opleiding te volgen. Met 90 exposanten en meer dan 500 verschillende merken raak je niet snel uitgekeken. We werken samen met het ETC design center en ETC design Academy om opleidingen aan te bieden.

Partner Broeinest Amsterdan en Utrecht - leslocatie

De Lichtschool geeft ook les in de Amsterdamse locatie van Broeinest, materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest brengt producenten, merken en materialen samen in en heeft, naast die in Amsterdam, ook locaties in Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. 
Daarnaast is De Lichtschool ook opleidingspartner van Broeinest Utrecht, een materialenbibliotheek en trainingscentrum waar kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap gedeeld worden. Hier geven we speciale lichttrainingen aan interieurmakers en bouwers.

Partner BNI interieurarchitecten - opleiding

BNI is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten. BNI maakt deel uit van de European Council op Interior Architects. Interieurarchitecten die geregistreerd staan in het Architectenregister zijn lid. De vereniging staat ook open voor interieurvormgevers; professionals met een afgeronde HBO opleiding interieurarchitectuur (Bachelor of Master) gevolgd bij een van de erkende academies die niet staat geregistreerd in het Architectenregister. Ook studenten van genoemde opleidingen kunnen lid worden. Meer info? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.bni.nl
De Lichtschool en BNI zijn opleidingspartners


Lichtfabrikanten partners

De tweede dag van onze opleidingen vindt plaats in de showroom van een van de internationale, gerenommeerde lichtfabrikanten waarmee we samenwerken. We zijn trots op de samenwerking met onderstaande partners:

 

Speciale wensen?

Wil je een lichtopleiding volgen op een andere locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus?
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

Clubhouse agenda

28 juni , 30 juni en 2 juli