fbpx
Loading...

De Spotplotter: jouw online hulp bij gradenbundels en hoogtes bepalen

Je krijgt de opdracht om een lichtplan voor een project te maken en gaat aan de slag met de armaturen en posities daarvan te bepalen. Je bladert door de diverse licht catalogi en gaat twijfelen welke lichtbundel je gaat kiezen.
Oke stel je voor ; je bent een lichtplan aan het maken voor een oud herenhuis in jaren 30 stijl dus hoge plafonds van 3 meter. Je opdrachtgever wilt graag inbouwspots toepassen, maar voor welke lichtbundel kies je nu; 10º, 20º, 50º of een andere bundel.

En wat voor een effect heeft dat op de vloer?

Om dit te visualiseren kun je natuurlijk een doorsnede van de ruimte tekenen en daar de verschillende lichtbundels in plaatsen, je kunt op deze manier de lichtvlek zien die uiteindelijk op de vloer komt. 
Wil je deze lichtvlekken elkaar laten raken? Of liever er wat afstand tussen hebben zodat je een wat spannender lichtplan krijgt?

We hebben een hele handige tool voor je; De Spotplotter!
De online excel tool die voor jou uitrekent welke gradenbundel , met welke hoogte, welke lichtvlek op de vloer geeft. Superhandig en snel!

Nu voor de introductieprijs van €22 ex btw een no brainer!


JA ik wil deze spotplotter 

Deze tool is voor jou als je.....

 

  • lichtplannen maakt voor jouw interieurprojecten
  • snel inzicht wilt krijgen in spot lichtbundels  in combinatie met de hoogte van de ruimte
  • wilt leren wat de ideale afstand is van een armatuur
  • wilt leren hoe je een professioneel advies aan jouw klant kan geven
  • daarna met zelfvertrouwen je lichtplan wilt presenteren

Wat jij kan na aanschaf van deze online tool:

  • je weet welke gradenbundel in combinatie met welke hoogte je kunt toepassen in jouw lichtplan
  • je begrijpt alle type lichtbundels
  • je maakt sneller keuzes en nog belangrijker; de juiste keuzes in het bepalen van de spot afstanden
  • je snapt hoe licht op verschillende hoogtes werkt

In deze video laat Annelies zien wat je met de Spotplotter allemaal kunt doen en hoe het werkt.

Praktische informatie

Introductieprijs: €22,- excl btw

"Een hele snelle manier om te zien wat je aan het doen bent"

Een hele handige tool voor als je een armatuur zoekt met een bepaalde lichtbundel in combinatie met de hoogte van je plafond. Een hele snelle manier om te zien wat je aan het doen bent. Het excel bestand is makkelijk leesbaar.
Wooili - interieurontwerper

ja die wil ik ook! 
"Deze online tool scheelt me zoveel tijd bij het uitzoeken van de juiste spot"

Deze online tool scheelt me zoveel tijd bij het uitzoeken van de juiste spot. Ik vul de hoogte van de ruimte in, de gradenbundel van de spot en ik kan direct zien wat de diameter van de lichtvlek is op de vloer. Daarna kan ik zelf spelen met de gradenbundels en zien wat er gebreurt met de lichtvlek. Superhandig!
Arnold Westra

Klik hier om te bestellen 

OVER ANNELIES VALENTIJN INTERIEURARCHITECT EN LICHTEXPERT

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Na mijn opleiding aan de Kunstacademie wist ik eigenlijk niets over licht en het belang daarvan voor interieurs en architectuur. Het lichtvak heb ik pas later in de praktijk geleerd bij diverse lichtstudio’s in binnen- en buitenland. En nu wil ik mijn jarenlange ervaring in het lichtvak met jullie delen! Ik zie namelijk nog veel interieurprofessionals worstelen met licht en het maken van lichtplannen.

Wil jij een snelle tool hebben waarmee je kunt checken of je de juiste lichtbundel hebt toegepast. Zonder ingewikkelde soorsnedes en lichtberekeningen te maken?
Koop dan nu de Spotplotter; jouw online hulp bij spot afstanden en gradenbundels bepalen.

Ja die wil ik!

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring